Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) sice už shodila téměř všechna kila, která nabrala během těhotenství, ale jedna vada na kráse jí zůstala. Vlivem hormonálních změn se jí totiž ve tváři vytvořily nevzhledné pigmentové skvrny. Zbavit se jich, není nic jednoduchého, což ví téměř každá žena.

"Myslela jsem, že skvrny samy zmizí. To jsem se ale sakra spletla," svěřila Agáta, která má každým dnem začít fotit nový kalendář s fotografem Jaroslavem Urbanem. Bez pořádné vrstvy make-upu a následné retuše by ale v současném stavu její pleť nevypadala zrovna nejlépe. Pigmentové skvrny jsou velmi úporné, i když na ně existují krémy, většinou nezabírají.

Agáta se rozhodla zbavit se jich pomocí frakčního laseru na renomované klinice. „Nemůžu si nyní kvůli práci a mateřským povinnostem dovolit časové proluky a delší doba hojení kůže pro mě nepřipadá v úvahu. Proto jsem si nechala udělat zákrok právě v salonu, jehož metoda nevyžaduje žádnou dobu na zotavení,“ vysvětluje Agáta, která si na zkrášlovací proceduru, která zabere jen pár minut, vzala i malého syna Kryšpína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám