Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Ve StarDance se to přitažlivými tanečnicemi jen hemží. Zdárně jim ovšem sekunduje také moderátorka Tereza Kostková (47). Ta se ale nemusí před kamerou kroutit. Stačí, když si pamatuje text a přijde v dostatečně sexy modelu.

Jako představitelka zralého ženství Tereza už druhý týden po sobě uchvátila diváky svým výstavním dekoltem. A protože se po minulém týdnu její vnady probíraly i v diváckých diskuzích, jejichž vášnivým čtenářem je její moderátorský kolega Marek Eben, padlo včera večer i tohle téma na přetřes.

„Zasažen jak ranou z koltu, horuji zde pro revoltu nebo módní herezi, silou mnoha kilovoltů, při pohledu do dekoltu sličné paní Terezy,“ opěvoval například jeden z fanoušků v diskuzi na stránkách pořadu po minulém přenosu Terezin výstřih.

Zatímco pánové jsou při pohledu na Terezu nejspíš spokojení, některé dámy si v diskuzi přisadily. „Celkem pohledná žena, ale ty hezké šaty nebyly hodny těch jejich povislých prsou. A jestli někdo říká, že v jejím výstřihu můžou nechat muži oči? To tak leda nějaký milovník psů s dlouhýma ušima, nebo úchyl. Měly by být autorky kostýmů trochu soudnější,“ napsala jedna z fanynek pořadu kriticky.

Bombastický dekolt Tereza včera předvedla znovu. O povislých prsou však tentokrát nemohla být řeč. V korzetových šatech, které byly vystužené kosticí, byla Tereza za nefalšovanou sexbombu. Mrkněte se do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám