Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější hasičkou roku Česka i Slovenska byla zvolena dvacetiletá studentka Alica Ondrášová, která působí jako dobrovolná hasička ve slovenském Uníně. Věnuje se ale také modelingu, takže je opravdu krásná a má i dokonalé křivky, které předvedla při promenádě v plavkách.

"Je to nepopsatelný pocit, vůbec jsem to nečekala, stále mi ještě tečou slzy," svěřila nám své pocity bezprostředně po vyhlášení soutěže Hasička roku. Chůze na molu včetně zmíněné přehlídky v plavkách pro ni ovšem nebyla žádnou novinkou. "Zkušenosti z modelingu mám, takže jsem si celý večer užila," prozradila Alica, která působila tři měsíce dokonce až v daleké Indii.

Kromě dobrovolného hasičství a modelingu se Alica věnuje hlavně škole. "Studuji logopedii v Bratislavě na Univerzitě Komenského a taky miluju zpěv a tanec," upřesnila. Pánové ovšem mají u téhle krásné brunetky momentálně smůlu. "Jsem zadaná, přítele mám," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám