Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně byl z toho, že ho jeho sestra, o minutu starší dvojče, přihlásila do soutěže Hasič roku, trochu v rozpacích. Když ale Jakub Mičunek vyhrál, byl pochopitelně rád. "Sám bych se nikdy nepřihlásil," svěřil nám Kuba, který byl trochu stydlivý. Pak ale rozvázal jazyk.

"Ze začátku jsem toho celkem litoval, ale pak už to dostalo grády, i kluci z práce mě přijeli podpořit a určitě jste slyšeli ty ovace," dodal Jakub, při jehož vyhlášení vítězem se celý sál rozezněl sirénami.

Jakub nám popsal i svůj denní program hasiče a přiblížil nám svůj zatím nejnebezpečnější zákrok. "Skončil jsem uvnitř ohně v hořícím bytě, už to hodně pálilo, tak jsem šel radši k zemi," vyprávěl.

Pro dámy, které by měly na nejhezčího hasiče zálusk, máme špatnou zprávu. Kuba, který působí v Zábřehu v Ostravě, je zadaný. "Ale ať se klidně staví na hasičárně," pozval je svalnatý chlapík.

Reklama

Další články

Načítám