Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Hanu Křížkovou (66) vídáme v muzikálech hodně často v rolích kyprých veselých hostinských. Nejinak je tomu i v muzikálu Mefisto, který měl nedávno premiéru. "Bylo jich opravdu dost, často jsem byla i manželkou Jiřího Korna. Takových osm deset hospodských už jsem si zahrála," nemohla nepřitakat Hanka.

Už se do rolí dokonce vžila tak, že by mohla sama obsluhovat v hospodě. "Už jsem to na pár propagačních akcích dělala. Dokonce jsem čepovala i pivo a pan výčepní mě chválil, že ho umím správně i s pěnou natočit," smála se.

Na jevišti je Hanky pořádný kus, jak to k postavě hostinské patří. Ve skutečnosti ale zhubla patnáct kilo, tak si s tím kostymérky musely poradit jinak. "Mám na sobě hodně sukní, tři určitě. Ale to nevadí, zase je po představení sundám," řekla nám Hanka, která si figuru po zhubnutí stále drží, i když už občas zahřeší třeba vínem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám