Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Ivana Korolová má za sebou první velkou premiéru v hlavní roli. V muzikálu Mefisto si vystřihla roli Markétky, Faustovy lásky. "Je to zároveň i moje první ženská dospělá role, navíc osudové ženy," míní Ivana, které už je sice osmadvacet, ale vypadá mladší, takže bývá obsazována do rolí dívenek.

Na jevišti pendluje mezi dvěma představiteli hlavní role, Janem Křížem a Pepou Vojtkem (58). Ten jí překvapivě přirostl k srdci víc než její vrstevník Honza. "V případě Pepy Vojtka bych taky podepsala, že se vzdám svojí duše," svěřila nám.

"Musím Pepovi vyseknout poklonu. Když jsem se dozvěděla, že s ním budu hrát lásku, tak jsem si říkala, jak ho budu milovat, když je minimálně o generaci starší než já. Ale ono to jde úplně samo. Prostě se podívá těma očima a je skvělej. Děkuju za to, že jsem s ním mohla hrát," rozplývala se.

Co na to asi řekne její přítel? Už pět a půl roku má stálý vztah, i když s přítelem jsme ji nikde nepotkali. "Je to můj bubeník, když občas hraju s kapelou, tak ho můžete vidět. A životní rytmus spolu držíme už dlouhá léta," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám