Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Platí to už desítky, ne-li prakticky stovky let. Zpěváci jsou rozhárané duše, které rády hledají útěchu v různých dámských náručích a jejich oficiální partnerky či manželky musejí mít svatou trpělivost, než jejich muži pochopí (jestli vůbec někdy), kde jsou opravdu doma. Ke „zlobení“ se v oblasti nevěry nyní v rozhovoru pro Super.cz přiznala i bývalá hvězda Support Lesbiens Kryštof Michal.

Ten zpívá víc jak dvacet let, jeden čas byl se svou bývalou kapelou opravdu velmi populární a fanynky mu dávaly nepokrytě najevo svou přízeň. Kryštof, který nyní vystupuje s novou kapelou Portless (s bývalým kolegou z bandu se soudí o značku Support Lesbiens), ji evidentně neodmítal.

„Moje žena je se mnou z dob, kdy jsem ještě netušil, že budu zpívat na pódiu. Žijeme spolu třiadvacet let, takovou dobu v naprostém pořádku člověk neprožije. Úlety byly, vždy se pak něco malého přihodí. Nám se přihodilo, zdá se, že jsme to zvládli. Děti rostou, pokračujeme dál,“ přiznal Michal a po vypnutí kamery ještě přidal, že v jednu chvíli už byl i vystěhovaný.

Nakonec ale vše dobře dopadlo. „Kdo to spravil? Na to vždycky musí být dva,“ přidává. Na tiskovce k oznámení chystaného muzikálu Rocky, v němž jako jeden ze tří mužů hraje hlavní roli, se zasnil, že by bylo fajn, kdyby přední řady tvořily obdařené fanynky.

„Když lítají kalhotky a podprsenky, znamená to, že na jevišti je něco správně. Mají-li létat, tak říkám: jen houšť! Nikdy jsem je ale na kusy nepočítal. Když před vámi stojí dívka, která roztrhá tričko a stojí tam, jak ji bůh stvořil, a ještě vám to ráda ukáže, toho si nejde nevšimnout. To se mnohokrát stalo. A snad stane,“ věří sympaťák.

Toho překvapuje, jak moc mu někteří předhazují, že si ho nedokáží představit zpívat jinak než v angličtině. Připomněl, že například písně pro film Máj zapěl v mateřském jazyce a že s češtinou nemá tak velký problém, jak si někteří myslí. Zpívání v muzikálu se tak nebojí.

Reklama

Další články

Načítám