Hlavní obsah
Článek

Stejně jako loni i letos obléká Terezu Kostkovou (47) ve StarDance její dvorní návrhářka Tatiana Kovaříková. Pokud vás její modely zaujaly a chcete o jejich vzniku vědět více, tak je tento článek určen právě vám.

Dozvěděli jsme se, že některé šaty vytvořila známá česká módní designérka moderátorce s předstihem, většinu z nich ale dotváří těsně před každým televizním přenosem. Důvod je prostý. V minulém roce se stalo, že Kostková nečekaně zhubla a šaty vytvořené s dvoutýdenním předstihem na ní neslušivě vlály.

„Vypadalo to, jako bych snad neuměla šít,” smála se při vzpomínce na jeden z prvních televizních přenosů loňského ročníku Táňa. Většinou šaty vznikají těsně před přenosem také z toho důvodu, aby barevně a stylově ladily s tématem večera a ostatními modely soutěžících, jejichž autorkou je pro změnu kostýmní výtvarnice Zuzana Straková.

„Na začátku jsme se dohodly, jak asi šaty budou vypadat, ale všechno dolaďujeme na poslední chvíli. Je pro mě například důležité, jaké tance se daný večer budou tancovat, nebo v jakém stylu se večer ponese,” vysvětluje návrhářka. Když se tedy tančilo tango, tak Kostková oblékla ohnivou rudou róbu.

„S Terezkou se známe mnoho let a vzájemně si vyhovujeme. Troufám si říct, že jsme sehraný tým,” říká Tatiana Kovaříková a jedním dechem dodává: „Vycházím z toho, že je Tereza štíhlá, krásná a stále v lepší kondici, tak jí moje modely sedí nádherně.”

Poslední řada taneční soutěže StarDance je v plném proudu a Kovaříková oblékne Kostkovou ještě do několika modelů. Podle slov návrhářky se máme na co těšit, v jednom z příštích kol totiž dokonalou figuru herečky zahalí jen do transparentní krajky vyšívané korálky, kterou speciálně pro tuto příležitost nechala přivézt ze Španělska.

Reklama

Další články

Načítám