Hlavní obsah
Článek

Pokud vás příroda obdařila bujnými vnadami, pak jsou zaříznutá ramínka a bolesti zad potíže, se kterými jste se už jistě setkala. Myslíte si, že sehnat pěknou podprsenku v padnoucí velikosti je nemožné? Nenechte se mýlit! Čtěte dál!

Znáte svoji velikost?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zjistili jsme, kde seženete úchvatné podprsenky ve všech velikostech. Ale než se dáte do vybírání, ověřte si, že nosíte správnou velikost. Rádce pro výběr velikosti od Astratex.cz vám pomůže určit správnou velikost a navíc vám doporučí střih, který je pro váš typ ňader nejvhodnější. A teď se pojďme mrknout na podprsenky, které byly navrženy speciálně pro velká prsa.

Nechte se hýčkat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblékněte ráno podprsenku, která dokonale obejme vaše křivky, splyne s vaší siluetou a dodá ňadrům krásný tvar. Vyztužená podprsenka Wanda má košíčky střižené do tvaru T, takže ňadra vytvarují dokulata. Vysoký střed, boční kostice a pevná ramínka zajistí, že se podprsenka nehne z místa. Díky tělové barvě se skvěle hodí pod bílé a průsvitné oblečení. Co jí říkáte?

Trendy design a svůdná krajka: Váš recept na instantní sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se chceme cítit sexy, saháme většinou po černé krajce. Ta v nás umí vyvolat pocit svůdnosti, ženskosti a pořádně nabudí náš sexappeal. Nevyztužená krajková podprsenka Jeanne zahalí váš dekolt do toho nejsvůdnějšího kabátku a postará se o to, že se budete cítit naprosto neodolatelně. Zakulacující střih dodá vašim vnadám ten správný tvar a průhledný tyl lemovaný černým páskem vás bude lákat obléknout hluboký výstřih. Tuhle krásku pořídíte až do velikosti košíčků „I“!

Pohodlí na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše bujné vnady vám působí nepohodlí a jen tak nějaká podprsenka je nezkrotí? Sáhněte po podprsence Lilian! Její široká vypodložená ramínka uleví vašim zádům a rozhodně nehrozí, že by se zařízla. Zpevněné boky podprsenky, vysoký střed a vyztužené košíčky se postarají o to, aby vše bylo na svém místě, ať se děje, co se děje. Tomuto praktickému kousku dodává šmrnc krajkové zpracování a vybírat můžete ze široké škály velikostí!

Pochlubte se neodolatelným dekoltem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte před sebou zvláštní událost, na které chcete okouzlit svými sexy křivkami? Oblékněte podprsenku Monique. Ta vašim ňadrům poskytne nejen výbornou oporu, ale díky speciálnímu střihu vytvaruje prsa krásně dokulata. Pevná ramínka, boční kostice, vysoký střed a na dotek příjemné materiály zajistí vaše celodenní pohodlí. A vy můžete bez starostí okouzlovat své okolí nepřehlédnutelným sexy dekoltem!

Další články

Načítám