Hlavní obsah
Článek

Marika jede! Asi nejslavnější slovenská zpěvačka všech dob Marika Gombitová nemluvila do větru, když před časem slibovala razantní návrat na pódia. Má za sebou velký narozeninový koncert, vystoupila i na turné Miro Žbirky, s dlouhodobým kolegou nyní budou navíc jedněmi z hlavních hvězd očekávaného vyhlášení cen pěvecké popularity Český Slavík Mattoni.

„Mohu potvrdit, že během finálového galavečera Marika Gombitová a Miro Žbirka skutečně vystoupí. Půjde o jeden z vrcholů přímého přenosu,“ potvrdil Super.cz pořadatel Jaroslav Těšínský.

Z dalších jmen odtajnil Lucii Bílou, Ewu Farnou a Kabáty. Protože ale ve spolupráci s televizí Nova tentokráte pozměnili program, tentokrát polovinu účinkujících budou tvoři mladí interpreti.

„Půjde například o skupinu Jelen, duo Slza nebo Marka Ztraceného s jeho skupinou,“ doplnil Těšínský. Jestli na pódiu uvidíme Karla Gotta, si zatím nechal pro sebe. „Nemůžeme prozradit všechno, nechejte se překvapit,“ dodal s úsměvem.

Stále ještě probíhá hlasování 51. ročníku soutěže, fanoušci mohou do 20. listopadu esemeskami rozhodnout jak v tradičních kategoriích Zpěvák/Zpěvačka roku, Kapela a Slavíci bez hranic, vybrat ale mohou i toho, kdo ze čtveřice nominovaných vycházejících hvězd hudebního nebe bude mít možnost vystoupit po boku již zvučnějších hudebních hvězd. Diváci si do 13. listopadu mohou zvolit mezi Atmo Music, Pavlem Caltou, Mirai nebo Voxelem.

Reklama

Další články

Načítám