Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v létě 2014 oznámil kanadský hudebník Neil Young, že se ve svých osmašedesáti po 36 letech rozvádí s manželkou, všechny tato informace překvapila. Za pár dní ale bylo jasno. Ještě téhož měsíce se po jeho boku začala oficiálně objevovat herečka Daryl Hannah. Už o tři měsíce dřív se spolu ale účastnili jedné protestní akce ve Washingtonu, jenže tehdy ještě nikdo netušil, že nejde pouze o vedle sebe jdoucí slavné demonstranty...

Věkový rozdíl patnáct let by v jiných případech mohl být po vizuální stránce téměř nezaznamenatelný, ale Young nepatří mezi muže zrající jako víno, a tak vedle herečky známé z filmů Žbluňk!, Wall Street, Kill Bill a Kill Bill 2 vypadá spíš jako její otec.

Naposledy byl pár k vidění ve čtvrtek, a to na parkovišti v Malibu. Neil partnerku zahrnoval pozorností a doteky, ale spíš jakoby ji utěšoval. Herečka totiž působila sklesle a posmutněle. Oba se maskovali černými klobouky a slunečními brýlemi, ale očividně jsou si stále velice blízcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám