Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mariah Carey (54) si zvykla na život na hodně vysoké noze a na rozmazlování od bývalého snoubence Jamese Packera. Ten byl například jen za zásnubní prsten ochotný zaplatit 10 miliónů dolarů, ale nejrůznějšími diamantovými šperky a luxusními dárečky ji zahrnoval dost často. Slevovat ze svých nároků ale zpěvačka očividně nebude muset ani poté, co jí dal jeden z nejbohatších Australanů košem. Hudební stálice totiž zná svou cenu...

Americká diva se ve čtvrtek nechala pozvat do Toronta zástupci luxusního obchodního domu Saks Fifth Avenue a před jeho vchodem předvedla krátkou hudební show. Za vystoupení údajně inkasovala milión dolarů, což vzhledem k tomu, že se předvedla se dvěma písněmi, činí v přepočtu přes 12 miliónů za jeden odzpívaný hit. Slušný výdělek během několika minut, co říkáte?

Jelikož se jednalo o předvánoční vystoupení, nemohl chybět jeden ze zpěvaččiných největších hitů All I Want For Christman Is You. Okolní ulice musely být uzavřeny, jelikož se na Mariah v dlouhých saténových šatech přišly podívat tisícové davy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám