Hlavní obsah
Článek

Jeden z objevů letošního roku, zpěvačka Karolina Gudasová (31), která dostala i prestižní cenu Thálie za muzikál, nás pořádně šokovala. Když jsme si jen tak povídali po premiéře muzikálu Mefisto, v němž ztvárňuje hlavní ženskou roli Markétky, vypadalo z ní, že uvažuje o přerušení slibně nastartované kariéry. Ve třiadvaceti je to trochu brzy.

Karolina se byla na premiéře jen podívat, ten den hrála její alternace Ivana Korolová, takže na povídání bylo času dost. Před pár dny se vrátila z Filadelfie, kde hraje spolu s jejím bratrem za tým NHL Philadelphia Flyers její přítel, brankář Michal Neuvirth. "Během téhle sezóny tam mám naplánovaných sedm cest, včetně té, co už je za mnou," svěřila nám.

"Pojedu tam na Vánoce, pak se chystáme na pár dní do Karibiku, protože bude mít volno. Ale je to hrozně náročné. Létám přes Frankfurt, v letadle už jsem se naučila vzít si prášek na spaní a cestu prospat. Ale stejně to není zrovna komfortní. Uvažuju o tom, že bych po konci téhle divadelní sezóny odjela do Ameriky na delší dobu a tady si dala pauzu," překvapila nás mladá zpěvačka, že chce dát přednost lásce před prací.

V Divadle Hybernia, kde se Mefisto hrál, se sešla i celá řada dalších známých tváří. Nejvíc překvapila Jiřina Bohdalová (92), která přišla podpořit režiséra Zdeňka Zelenku.

Reklama

Další články

Načítám