Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdy se dočká film na své premiéře tak výjimečného hosta, jako se to podařilo novince od Rogera Spottiswooda Kocour Bob. Na slavnostním promítání britského snímku v kině Curzon v londýnském Mayfair se objevila vévodkyně z Cambridge (42).

Po červeném koberci ovšem Kate kráčela bez doprovodu svého muže Williama a i v kinosále působila poněkud smutně a opuštěně. Rozveselilo ji až setkání s hlavním aktérem celého filmu, jedenáctiletým kocourem Bobem, kterého blesky fotoaparátů i přítomnost jedné z nejsledovanějších osobností světa nechávaly naprosto v klidu.

Navzdory chladnému listopadovému večeru se Catherine dostavila na premiéru bez jakéhokoli kabátku, rovnou v bělostné róbě s vysokým rozparkem, na který u Kate nejsme příliš zvyklí. Model značky Self Portrait vyšel v přepočtu na necelých deset tisíc korun, a tak se dá očekávat, že byl opět během pár minut vyprodaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám