Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před lety i se svým dvojčetem Bárou Lucie Černá (20) v Praze natáčela reklamu s Bradem Pittem, nedocházelo jí, že by na jejím místě chtěly být asi všechny herečky světa. Tehdy dvanáctiletá děvčata to nebrala jako profesní úspěch, ale jako zábavu a Pitta jako kamaráda. „Do blízkosti Brada jsme mohly opravdu jen my děti. Hodně si s námi povídal, hrál s námi míčové hry. Byl strašně milý,“ řekly dívky v jednom z nedávných rozhovorů.

Až tak známá jejich jména ve světě filmu nejsou, ale Lucie nyní dostala příležitost z České televize to změnit. Zahrála si hlavní roli ve vánoční pohádce ‚o rytířích, unesené princezně a kouzelném náhrdelníku‘ - Pravý rytíř. Ztvárnila princeznu Isabelu.

„Princezna Isabela je vzorně vychovaná princezna, která se na první pohled zamiluje do pohledného rytíře. Ten je pro ni spásou od zlého černokněžníka, jenž ji nemilosrdně uvěznil. Je velmi odvážná a statečná a pro záchranu svého rytíře by udělala cokoliv,“ představila svou roli.

Černá také uvedla, že účinkování v pohádce, respektive ztvárnění princezny bylo jedním z jejích snů. „Princeznou chtěla být v dětství snad každá dívka, já měla tu možnost se jí na krátký okamžik stát v dospělosti,“ řekla.

Na kontě má Lucie už několik menších či epizodních rolí, například v seriálech Gympl s (r)učením omezeným, Vyprávěj či britských Třech mušketýrech.

Reklama

Další články

Načítám