Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se proměnila v mnohé zpěvačky i zpěváky, ale takhle rafinovaný kostým ještě neměla. Markéta Procházková v show Tvoje tvář má známý hlas vystoupí jako Kylie Minogue v klipu Can´t Get You Out Of My Head.

Kdo videoklip zná, ten ví, že Minogue v něm vystřídá několik kostýmů. Nad všechny ale ční lehoučké bílé šaty, nebo možná spíš plášť s kapucí, rozparky a absencí látky v oblasti dekoltu. A právě ten zpěvačka oblékne.

A i když je Markétin model spíš overal a ani výstřih není tak hluboký jako v případě Minogue, jedná se o nebezpečný kousek. Především pro jeho nositelku, která, pokud se bude držet choreografie z klipu, bude předvádět třepavé pohyby, při nichž si lehká látka na těle žije vlastním životem.

Takže zatímco jiní soutěžící využili hlavně vycpávek či lepidel, pro Markétu Procházkovou se při natáčení desátého dílu staly nezbytnými hlavně pásky na přilepení látky v oblasti prsou k tělu, které zabránily, aby se z rodinné stala show erotická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám