Hlavní obsah
Článek

Kvůli nešťastnému zranění Terezy Bebarové se musel předělávat nejen natáčecí plán seriálu Ulice. Herečka má závazky také v Divadle na Vinohradech, kde za ni museli hledat náhradu.

Hvězda seriálu, který se vysílá už 11 let, si vyhodila koleno a její pracovní povinnosti musely jít stranou. Natáčení Ulice lze Tereze přizpůsobit a scény, v nichž vystupuje, odložit, ale na divadelních prknech je situace komplikovanější.

Terezu Bebarovou dnes čekala premiéry hry Když ptáčka lapají, která byla přesunuta až na 6. ledna. Diváci se však představení dočkají již od 14. listopadu, ale roli Bebarové převezme Andrea Černá.

Změny se týkají i Shakespearova dramatu Romeo a Julie, kde vedení divadla muselo hledat alternaci do role chůvy. „Do uzdravení Terezy Bebarové se jí ujme Jitka Smutná,“ řekl deníku Aha! ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer. Diváci tak místo Světlany z Ulice uvidí herečku se stálým angažmá v Městských divadlech pražských, již mohou znát ze seriálů Cesty domů či Vinaři.

Program Divadla na Vinohradech neovlivnilo jen zranění Terezy Bebarové. Další změny si vyžádaly zdravotní komplikace Jiřího Dvořáka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám