Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S barvou vlasů a jejich střihem roky neexperimentuje, možná právě proto způsobila Aneta Vignerová (36) pozdvižení, když se objevila ve společnosti s ofinou. Tu si samozřejmě neodvážila nechat ustřihnout, ale její dvorní vizážista Pavel Kortan ji vytvořil z přebývajícího konce vlasů při tvorbě drdolu.

Na focení kalendáře pro italskou kosmetickou značku na zámku Škvorec se nejkrásnější Češka roku 2009 objevila se stejným účesem. „Oblíbili si to všichni kolem mě. Klient to chtěl mít v kalendáři a já jsem si řekla, proč do toho zase nejít,” nechala se slyšet modelka, kterou prý s ofinou nikdo nepoznával. „Každý na mě koukal a nevěděl, kam mě zařadit. S ofinou mám image intelektuálky,” smála se.

Modelka přemýšlí o tom, že by po letech změnila image, ale hned tak k tomu nedojde. Přemýšlím, že bych podstoupila nějakou změnu. Na druhou stranu jsou moje vlasy praktické a jednoduché na údržbu,” krčí rameny Aneta, kterou rozhodně v budoucnu neuvidíme s blonďatým ježkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám