Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) je ženou činu. Pár hodin poté, co se vrátila z rodinné dovolené strávené v Dubaji, už stála opět před objektivem fotoaparátu a fotila kalendář s fotografem Danielem Zahrádkou.

„Využili jsme podzimní prázdniny, a tak jsme vyrazili s dětmi k moři. Kvůli práci jsem se vrátila. Musím říct, že mě přivítalo slunečné počasí a krásný podzim. Jsem ráda, že jsem se odreagovala a odpočinula si, teď mě ale těší, že budu opět pracovat se skvělým týmem,” říká Verešová. Na jednu stranu se chci dětem věnovat naplno, odvážím je do školy, do kroužků, zároveň se přitom snažím taky pracovat. Co vám budu povídat, je to někdy náročné, to zná asi každá maminka, která nemá chůvu,” krčí rameny Andrea.

Samotný kalendář, ve kterém se kromě Verešové objeví také Aneta Vignerová a Gábina Bártová, vzniká pro italskou značku, jíž je Verešová v Čechách propůjčila svou tváří. „Kalendář snoubí krásu, originalitu i funkčnost, proto když ho nafotím, s manželem jej doma rádi používáme. Za mou dlouholetou kariéru je to již několikátý, takže doma jich máme spousty,“ dodala Andrea Verešová se smíchem v hlase.

Reklama

Další články

Načítám