Hlavní obsah
Článek

To, že se ve StarDance dostane tak daleko, zpěvačka Anna K (59) rozhodně nečekala. Hodnocení poroty ze začátku neměla nejlepší, kolo od kola se ale vylepšuje a stále více je tancem i nadšená. Taneční sebevědomí jí nezvyšují jen body od poroty, chvála tanečního partnera a hlasy od diváků, ale hlavně si tanec začala sama užívat.

"A překvapivě si užívám i tu něžnou polohu, o které jsem v sobě neměla tušení. Když vpluju v růžovém nebo lila peří na parket, je ze mě úplně jiný člověk. Vždycky jsem byla rockerka, sice žádná metalačka, ale prostě spíš kluk. Nečekala jsem, že v sobě po padesátce objevím díky tanci takovou dávku ženskosti. Ale pastelové barvičky u mě v šatníku opravdu nenajdete, ty zatím patří jen na taneční parket," smála se zpěvačka.

K plusům, jako je například kondička, jakou neměla už roky a kterou díky tanci získala, ovšem patří i jisté minusy, které jí soutěž přinesla. Počítala například s tím, že do konce roku stihne natočit novou sólovou desku. "Sice na ní pracujeme, ale nezvládám to tak, jak jsem počítala. Takže bude hotová až po Novém roce. Ale co se dá dělat. Jsem nadšená ze StarDance a moji fanoušci to snad pochopí a zatím si místo poslouchání nových písniček mohou ukrátit čas čekání při koukání na moje taneční pokusy," krčila s mírným povzdechem rameny.

Fotky k novému albu ovšem už s fotografem Goranem Tačevskim nafotit stihla. "Zase jsem se na nich z polohy něžné princezny vrátila do té rockerky. Proto jsme také fotili u stěny s graffiti," vysvětila. A svoji rockovější podobu předvede také tuto sobotu, protože to je StarDance věnovaný právě rocku. "To je sice pravda, ale možná budete trochu překvapeni," byla tajemná Anna K, která nám ale podrobnosti sobotního tance nemohla prozradit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám