Hlavní obsah
Článek

Hudební duo Slza se sešlo se svými posluchači, aby spolu s nimi pokřtilo fotoknihu Slza obrazem. Publikace, která představuje Petra Lexu a Lukáše Bundila objektivem fotografa Jindřicha Kodíčka, je doplněna o dosud nezveřejněné biografické texty a velký rozhovor.

„Tahle kniha nás představuje trošku jinak, než jak nás znají fanoušci. Většinou nás znají z koncertů, klipů a promofotek, my jsme jim chtěli ale víc odhalit naše soukromí přes fotky,” nechal se slyšet Lukáš Bundil. „Chtěli jsme se otevřít fanouškům,” dodává kytarista.

Slza má fanouškovskou základnu zejména u mladých náctiletých dívek, které bývají mnohdy dost urputné. Nabízí se tedy otázka, jestli by své soukromí neměli hudebníci naopak chránit. „Naopak, naše fanynky jsou hrozně v pohodě a nikdy se nestává, že by nás obtěžovaly a podobně,” kroutí hlavou Petr Lexa.

Nakonec jsme ale z kluků dostali přece jen pár zážitků, které byly lehce za hranou běžného fanouškovského chování. „Samozřejmě že se nám stalo pár věcí. Fanynky mi vyskládaly srdíčko z kamínků na auto. Zapadlo mi to ale do kufru a mně se v motoru zlomily písty. Občas mi ťukají na okno, nosí mi domů snídaně. Není to ale nic zákeřného, rozhodně nám nechtějí ublížit, myslí to dobře,” hájil své fanynky Lexa, kterého jeho obdivovatelky v minulosti pronásledovaly z koncertu domů a tím pádem vypátraly jeho adresu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám