Hlavní obsah
Článek

Joey z úspěšného sitkomu Přátelé neměl se svým otcem Paulem nikdy příliš vřelý vztah. S přibývajícím věkem se však stává kopií muže, který pro něj do osmi let vůbec neexistoval.

Matt LeBanc (49) vyrůstal pouze se svou matkou a o otci neměl tušení. „Věděl jsem, že odjel bojovat do Vietnamu, ale netušil jsem, jestli je mrtvý, či pohřešovaný. Máma o něm nechtěla mluvit, tak jsem se jí neptal. Jednou o Vánocích jsem vyšel ze svého pokoje a na gauči seděl muž v uniformě. Vypadal jako Ježíš Kristus a na košili měl napsáno moje příjmení,“ popsal kdysi herec první setkání s otcem.

Paul se ke svému synovi začal hlásit v době, kdy se stal slavnou osobností. Médiím tehdy ovšem vynášel nepravdivé informace z jeho soukromí, takže se opět rozkmotřili. „Není to Joey z Přátel, jehož všichni milovali. Pořád je to můj syn, ale jsem hluboce raněn tím, co za člověka se za něj stalo,“ tvrdí třiasedmdesátiletý Paul o Mattovi, s nímž nepromluvil už čtyři roky.

Seriálový Joey a moderátor Top Gearu na otce zanevřel, ale z archivního snímku je zřejmé, že stárne do jeho podoby. V tomto případě se geny nezapřou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám