Hlavní obsah
Článek

Jednoznačně nejobletovanější hvězdou představení muzikálu Rocky byla moderátorka Snídaně s Novou Zora Hejdová (33). Jako jediná ze známých žen a dívek volila odvážnější dekolt, a tak fotografové zuřivě používali blesk a kameramani se snažili zachytit každou viditelnou část jejího hrudníku. Mrkněte na video a do fotogalerie!

„Jeptišku hrát opravdu nebudu. Jde o roli moderátorky a televizní reportérky, která se jmenuje Linda McKenna. Bude s Rockym dělat několik rozhovorů do televizních přenosů. V podstatě budu dělat to, co doteď, akorát pod jiným jménem a na divadelním jevišti,“ svěřila se Super.cz Zorka.

Ta byla překvapená ze zájmu o svůj odvážný výstřih. „Outfit jsem si doma vybírala asi deset minut. Zvažovala jsem, že přijdu i v teplákovce, protože se to k Rockymu hodí, pak jsem se ale rozhodla vzít něco jiného. Můj manžel mi to ráno schválil. Jsem tu s čistým svědomím, když to mám posvěcené i od svého muže. Říkal, že mi to sluší. Když se líbím jemu, tak všechno ostatní je už úplně fuk,“ říká jasně Hejdová.

A mluví jí vůbec manžel Míra Hejda do toho, co nosí ven?

„Pokud si myslí, že už je to fakt dost, tak mi to řekne, ale není to tak, že by mi zakazoval někam v tom jít. Své názory mi ale říká a já se jimi ráda řídím,“ tvrdí. Že by se jeho názoru vysmála a šla do společnosti v něčem, s čím její choť zásadně nesouhlasí, to prý moc nehrozí.

„Asi jednou se to takhle stalo, ale většinou se krotím,“ přiznává kajícně.

Její partner nedávno po letech skončil v jednom plzeňském rádiu, že by jí ale lezl svou neustálou přítomností doma na nervy, to se údajně nestalo. Vidí se prý ještě méně kvůli řadě jeho producentských a moderátorských povinností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám