Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chvíle, kdy nemáme co na sebe a naše garderoba nám přijde okoukaná, zažíváme neustále. Jak to změnit? Objevili jsme vysoce módní online šatník BIBLOO.cz, ze kterého si vyberete. V tomto e-shopu najdete přes 100 prémiových značek, doručení balíčku již do dvou dnů, skvělý zákaznický servis, který vám vždy poradí, a mnoho dalších módních zážitků.

Komfortní Calvin Klein

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na spodním prádle záleží a Calvin Klein to ví. Svou popularitu si značka vybudovala právě díky kvalitnímu provedení, které vkládá do každého svého kousku. Spodní prádlo je bavlněné, a tudíž tak komfortní, že o něm při nošení nebudete ani vědět. Univerzální basic střihy krásně a prakticky obepínají siluetu. Působí tak nejen atraktivně, ale každý kousek je zárukou toho, že je vhodný pod jakýkoliv outfit. Novou kolekci podprsenek, dámských kalhotek i pánských boxerek s ikonickým pružným obvodem najdete na BIBLOO.cz.

Profesionální elegance od Tommyho Hilfigera

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hřejivé svetry, minimalistické kabáty, trendy doplňky a americká tradice, která se neokouká. V kolekci světoznámého návrháře toho však najdete mnohem víc. Tato kultovní značka nabízí bavlněné košile, které vydrží i několik sezón a svým slim střihem zalichotí postavě každého gentlemana. Dámy jistě potěší kousky á la „preppy“ styl, který už dlouhou dobu nepatří jen na univerzitní půdu. Objevte širokou nabídku těch nejnovějších modelů, ale i nadčasových kousků za výhodné ceny.

Americký sen jménem Gant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro svou tradici, hodnoty a smysl pro detail patří dnes Gant mezi nejoblíbenější značky na světě. Její zakladatel Bernard Gant si v Americe chtěl plnit své sny, otevřel si vlastní krejčovskou dílnu a díky tomu dnes plní sny i nám. Z kolekcí plných ležérnosti si vybere každý. Přesvědčte se sami. Na BIBLOO.cz na vás čeká pánská i dámská kožená kotníková obuv či pohodlné tenisky, které nebudete chtít sundat. Pamatujte, bot není nikdy dost, tak vyberte ty správné.

Uvolněný styl od Armani Jeans

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uvolněnost je základ pro to cítit se dobře. Souhlasíte? Takovou myšlenkou se řídí i značka Armani Jeans. Pro jejich vytříbené oblečení a doplňky nemusíte jezdit až do Itálie. Nejaktuálnější kolekci najdete i na BIBLOO.cz. Oblékněte se do moderního, mladistvého a především pohodlného stylu, který si své milovníky získal po celém světě.

Denimový král Pepe Jeans

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeany mohou být slim, boyfriend nebo roztrhané. Když jsou ale od denimového krále jménem Pepe Jeans, sedí všechny. Hledáte kalhoty, které vám vydrží? Pak byste tuto značku neměli minout. Z londýnského módního domu toho na BIBLOO.cz objevíte daleko víc. Z nové kolekce doporučujeme hlavně trička s originálními potisky, zimní bundy, kabelky a tenisky či kotníkové boty. A to nejlepší? Díky pravidelným akcím se dají vaše vysněné kousky pořídit za příjemné a někdy až dech beroucí ceny.

Další články

Načítám