Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivovatelé půvabů herečky a zpěvačky Báry Mottlové (37) zůstanou tentokrát ochuzeni. V hořké komedii Sébastiena Thiéryho Dva nahatý chlapi, která měla ve čtvrtek českou premiéru v Branickém divadle, se musí spokojit jen s náznaky a drobečky.

Mottlová se tentokrát svlékat nebude, ale aspoň odhalí své dlouhé sexy nožky. Zato dámy se nač těšit mají, uvidí totiž pánské zadky, a to v celé kráse.

„Komedie je o tom, že dva právníci, bohatí, renomovaní a slavní, které hraji Jiří Racek a Václav Čížkovský, se probudí spolu nazí v posteli. A vůbec si nepamatují proč. Celou dobu se to snaží zjistit, až do toho vlétne manželka jednoho z nich, éterická Bára Mottlová a ta vymyslí metodu, jak se dopátrat pravdy,“ vysvětlil děj režisér Jan Nosek Novák.

Za úplnou sexbombu tentokrát místo Mottlové bude herečka Sabina Valová. „Sabinka hledišti vše vynahradí. Tentokrát to tedy nebudu já, kdo se představí coby sexbomba, ale ona. Hraje slušně řečeno společnici, nebo méně slušně prostitutku, a ty, jak známo, v „práci“ šetří oblečením. Já hraji osteopatku, tedy jakousi léčitelku a - jak bylo řečeno - manželku jednoho z právníků, takže pro tentokrát budu slušná dáma, i když jako většinou v mém případě lehce ujetá. Je to prostě velice dobře napsaná komedie s malým nádechem hořkosti. A mně se moc líbí,“ vysvětlila Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám