Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ať si o něm myslí kdo chce, co chce, Ladislava Hrušku (46) známe jako naprostého profesionála, který i když se na začátku roku 2015 ve zlém z hodiny na hodinu rozešel s televizí Nova, vždy si nechával pro sebe, co se dělo v zákulisí. Teď snad poprvé dal najevo, co tehdy prožíval!

Moderátora jsme vyzpovídali ještě před jeho napadením narkomanem na křtu knížky Vychytávky Ládi Hrušky podle stejnojmenného kutilského pořadu televize Prima.

„Na Vánoce jsem zase chtěl mít knížku, kterou budu moci obdarovat své známé, protože ač dělám Vychytávky, nějaké originální nápady holt na dárky nemám,“ přiznal Super.cz Sympaťák Hruška, jehož plánovaná kuchařka receptů na grilování nakonec vyjde až příští rok.

Když jsme se ho zeptali, jestli některé náměty, které diváci do pořadu posílají, nejsou už příliš, odpověděl nejdřív sám otázkou, která mnoho napovídá o tom, proč byl asi na Nově ke konci nespokojený.

„Myslíte jako třeba pizza z rohlíku, která přese mě nikdy neprošla? Asi ne. Tady se mohu pouštět do větších akcí než při vaření, kde už to sklouzávalo za hranici, za kterou jsem nechtěl. Uzdu humoru tu mohu upouštět o trochu víc než při vaření,“ řekl nezvykle upřímně televizní spíkr.

Další otázka směřovala k tomu, jestli dva konkrétní nápady ukázané ve Vychytávkách nejsou skutečně už extrémní.

„Jde nejenom o radost z toho, že si lidé něco sami vyrobí, ale opravdu i o to pobavení. Nechci vařit, abych byl směšný, ale aby to pobavilo průpovídkami. Tady to mohu povznést úplně jinak. Jeden pán mi třeba prezentoval tenisák na provázku, který mu při couvání do garáže bouchne do skla a upozorní ho na to, že už dál nemůže jet. To mi přijde strašně vtipné, proto jsem to tam dal. A co se týče koštěte z PET lahví, které taky zmiňujete, tam se na to dívám i z pohledu recyklace, navíc funguje a mete líp, než klasické. Na jeden zátah zamete vše. Teď mimochodem točíme celou sérii vychytávek z PET lahví,“ uzavřel Ladislav Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám