Hlavní obsah
Článek

Tyto produkty nyní vládnou internetu! Lámete si hlavu nad tím, kterým dárkem nejlépe potěšíte své blízké? Jste neustále na cestách a potřebujete být pořád ve spojení se světem? Anebo jednoduše nejste spokojena se svou postavou? Žádný problém. Stačí si vybrat z exkluzivní nabídky produktů, které udělají radost vám i vašemu okolí. A všichni vám budou závidět, až zjistí, že jste je pořídili za super ceny!

Atraktivní postava bez námahy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Štíhlá postava je snem každé ženy. Pokud nejste se svojí postavou spokojena, zkuste jít štěstí naproti. Tyto zeštíhlující legíny s hubnoucím pásem vám v tom pomohou. Fitness oblečení je vyrobeno ze speciální tkaniny Neotex, která zvyšuje tělesnou teplotu, zároveň stimuluje pocení a tím odbourává tuk. Hubnete tedy jak při sportovních aktivitách, tak i u televize. A to až 4x rychleji. Získejte atraktivní a dokonalou postavu snadno a bez námahy!

Originální fotokalendáře na rok 2017

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kalendář, který nikdo jiný mít nebude. V kanceláři, v pracovně nebo v obýváku si budete moci denně připomínat vaše jedinečné zážitky, rodinné vzpomínky nebo třeba letní dovolenou. Pořiďte si originální fotokalendář s vlastními fotografiemi, které vypadají famózně díky laserovému tisku na profesionální papír. Vybrat si můžete z několika formátů i provedení. Skvělý tip na dárek pro ty, které máte nejraději.

Energie na cesty: Power Bank 20000 mAh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stalo se to někdy každému z nás. Vybitý mobilní telefon nebo tablet ve chvíli, kdy to nejméně potřebujete. Předejít nečekaným problémům můžete s touto záložní baterií Power Bank, která disponuje vysokou kapacitou 20000 mAh. Power banka vyniká elegantním i minimalistickým designem a třemi USB porty. Skvělý pomocník na cesty, který se snadno vejde do kabelky nebo do kapsy a nikdy vás nenechá ve štychu!

Vzpomínky na dosah ruky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uchovejte si všechny vaše vzpomínky v živé paměti. Pomocí kvalitní fotoknihy vdechnete fotografiím nový život a vy budete moci jen listovat a opakovaně se vracet v čase. Fotokniha je k dostání v různých formátech a dovolenou, rodinné oslavy i nezapomenutelné chvíle si můžete připomínat až na 128 stránkách. Každou vzpomínku nyní budete mít na dosah ruky. Originální dárek, který udělá radost!

USB flash disk s kapacitou 64 GB

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dobrá paměť je vlastnost, kterou každý ocení. Mějte své oblíbené filmy, hudbu, fotografie nebo pracovní dokumenty stále po ruce. USB flash disk v miniaturním designu disponuje vysokou kapacitou 64 GB a je plně kompatibilní s notebooky, tablety i ultrabooky. Pomocí poutka ho navíc snadno připnete na kabelku, batoh nebo ke klíčům. Vždy připraven a vždy po ruce!

Další články

Načítám