Hlavní obsah
Článek

Iskra Lawrence (26) si neodepírá žádné pochutiny a se svou postavou je nadmíru spokojená, přestože u ní je z čeho ubírat. Britská modelka dokázala se svými plnými tvary uspět i tam, kam je plnoštíhlým holkám vstup většinou zakázán.

Když se Iskra v 16 letech pokoušela rozjet kariéru modelky, byla odmítnuta s tím, že je příliš plnoštíhlá. O deset let později ji na Instagramu sledují téměř tři milióny fanoušků a může se pochlubit účastí na newyorském týdnu módy, kde z publika postoupila na molo.

Iskra na kalifornské pláži vystavila své kypré tělo v několika různých bikinách. Nešlo ovšem o její soukromou dovolenou, ale o focení plavkové kampaně. Přes boky má sice o pár centimetrů víc, než je u konkurence běžné, ale i ona dokáže v katalogu nadělat parádu.

Ve světě modelingu se sice Iskra dočkala uznání, její profil je však stále plný urážlivých vzkazů, jež ji v lepším případě označují jen za „tlustou krávu“. Modelčin otec se sice snaží, aby se k ní vulgární zprávy nedostaly, ale smazat všechny zlé komentáře není v jeho silách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám