Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůdná Brazilka Suzy Cortez (33) je pyšnou držitelkou titulu Miss BumBum Brazil, který je udělován v soutěži o nejkrásnější zadeček. Za týden však bude muset korunku královny krásy odevzdat své nástupkyni, což jí zřejmě hodně leze na mozek.

Jak jinak si vysvětlit, že se temperamentní modelka rozhodla opustit rodnou Brazílii, aby se odstěhovala do studeného Ruska! A nejen to, Suzy se nechala slyšet, že ji Rusko láká hlavně proto, že obdivuje prezidenta Vladimira Putina. Jejím novým snem je teď pracovat pro ruskou vládu! Nutno podotknout, že Brazilka s takovým sexy zadečkem by se v Kremlu určitě vyjímala...

„Chtěla bych se stát Ruskou, mám vystudovaná práva a jsem připravená odejít z modelingu a začít nový život prací pro ruskou vládu,“ šokovala v rozhovoru pro Dailystar Suzy Cortez s tím, že Putina obdivuje pro jeho sílu a mužnost.

A jako velká fotbalová fanynka by už ráda fandila ruskému národnímu týmu na mistrovství světa v roce 2018. „Bylo by úžasné, kdyby Rusko vyhrálo fotbalový šampionát,“ zasnila se vítězka Miss BumBum, která už zřejmě neví, jak na sebe víc upozornit.

Otázka je, co by na ni říkal samotný Putin. Suzy je zvyklá se před svými idoly svlékat, a tak by ji jistě napadlo zapózovat nahá jen s ruskou vlajkou v ruce či s portrétem samotného Putina.

Něco takového ostatně udělala pro fotbalistu Lionela Messiho, kterého zbožňovala ještě předtím, než si vyhlédla ruského prezidenta. Messi si ji dokonce přidal na sociální síť a obdivoval její polonahé fotky v dresu Barcelony. Po důrazném upozornění žárlivé partnerky Antonelly si spoře oděnou latinskoamerickou krásku musel na svém účtu zablokovat.

Uvidíme, co na podobné sexy hrátky řekne samotný Putin. Suzy Cortez si pro něj jistě přichystá nějaké to lechtivé překvapení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám