Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby docílila zlatavé barvy pleti, nepotřebuje solária, samoopalovací krémy, umělé nástřiky, ba ani se nemusí smažit na pláži na sluníčku. Klára Kováčová (40), známá spíš pod svým dívčím jménem Medková, dosahuje zdravé barvy kůže docela kuriózně.

„Odšťavním si třeba dvě kila mrkví a popíjím to celý den,” prozrazuje svůj recept první vicemiss České republiky z roku 2003 a dále na toto téma dodává: „Je to určitě lepší, než do sebe sypat chemii v podobě tabletek. Raději si dám takový vlastnoručně připravený nápoj, nebo si ho dám místo sladkosti někde ve městě. Dnes už je na každém rohu spousta fresh barů.”

Je to již třináct let, co manželka fotbalisty Radoslava Kováče bodovala v soutěži krásy, nyní ale vypadá ještě lépe než kdy předtím. Klára o svůj vzhled pečuje, o čemž jsme se mohli přesvědčit během její návštěvy v domovském salonu krásy. Kromě návštěv zkrášlovacích procedur také pravidelně cvičí a hlavně holduje zdravé stravě.

Související témata:
Mrkev

Reklama

Další články

Načítám