Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (57) se rozhodla zachránit kulturák s hospodou ve svých rodných Otvovicích. Rekonstrukce spolkne desítky miliónů korun. Zpěvačka ukázala místo, kde poprvé veřejně zazpívala, a také místo, kde dostala svoji první pusu.

"Tady jsem stála, když mi bylo sedm let, zpívala jsem Černé oči, jděte spát, tady jsem dostala i první pusu na plese, tady vznikla ta moje láska, láska k mému povolání, a myslím si, že tady tomu sálu a tady tomu kulturnímu domu v Otvovicích vlastně vděčím za svoji práci a za svoje poslání, za to, že se to tady vlastně narodilo, dlužím to a doufám, že se mi podaří to vrátit," řekla Top Star magazínu Lucie Bílá.

Lucie Bílá má kulturní centrum s hospodou hned u domu. Vidí na něj přímo ze své zahrady. Dříve to bývala formanka, kde zastavovali formani s koňmi, aby si odpočinuli a dali najíst a napít zvířatům. Teď to bude místo, kde se bude potkávat celá obec. Má už teď představu, kolik to bude stát?

"Strašně. Myslím si, že tak do třiceti milionů asi určitě. Ale já jsem přesvědčená o tom, že to je tak dobrá věc, že se najde spousta lidí, kteří mi s tím pomůžou," prozradila zpěvačka.

"Já jsem přemýšlela, co jako Lucie Bílá ještě můžu dokázat. Jsem na mincích, a dokonce teď budu mít svoje známky. Jsem vosková figurína někde a jsem zpěvačka čtvrtstoletí, což mě děsí, ono to zní hrozně. To je nádherný všechno, ale já potřebuju nějaký cíl, nějaký plán, protože já jsem workoholik a já potřebuju něco budovat. A tohle mi spadlo z nebe," dodala v reportáži, kterou na Primě uvidíte zítra večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám