Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Kudrnatého tanečníka Jana Ondera dnes znají důvěrně nejen všechny skalní fanynky taneční show StarDance, kterou dvakrát vyhrál a dnes v ní působí jako taneční poradce, ale i dětští diváci z kanálu Déčko, kde se vysílají Taneční hrátky. Teď tanečník ukázal poprvé i svou maminku Zuzanu, která má k dětem také blízko a pracuje jako školní psycholožka. Vidíte podobu?

„S mámou jsme si splnili letitý společný sen a vydáváme dětskou knihu pohádek Kdo zachrání Pižďucha? Máma veselými kresbičkami a obrázky dělala léta radost kamarádům a později i nám dětem. Jednou jsem jí přečetl svou první pohádku, kterou jsem napsal, a to byl zřejmě první impuls,“ popsal Super.cz Onder vznik netradiční pohádkové knihy.

„Stejně jako pohádky mám moc rád i maminčiny obrázky a v naší knížce jsou konečně pěkně pohromadě. Věřím, že Pižďuchem uděláme radost nejen dětem, ale všem, kteří ještě neztratili dětskou duši. Navíc maminka se moc těší na vnoučata a tahle knížka je vlastně taková příprava,“ dodal dvojnásobný vítěz StarDance.

Reklama

Další články

Načítám