Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kokosový olej je světovým fenoménem a podle Mahuleny Bočanové je doslova zázračný! Jako kosmetika potěší svými blahodárnými účinky každou část vašeho těla a jako superpotravina je velice zdravou přísadou k vaření, na smažení či pečení. A teď si představte, že zázračné účinky kokosového oleje ještě znásobíme a doplníme pomocí konopí, aloe vera, chia, avokáda nebo rakytníku.

Tajemství Super Kokosu spočívá v jeho účincích na pleť a vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Super Kokos se již dostal také do koupelny Mahuleny Bočanové a od té chvíle na něho nedá dopustit! Jakmile s ním začala pečovat o svou pleť, tak se její pokožka stala jemnější a na první pohled zdravější. Super Kokos doporučuje také na vlasové zábaly, které dodaly jejím vlasům ještě zářivější lesk. Dokonce i v péči o chrup je Super Kokos úžasný, jelikož účinně bělí zuby.

Super Kokos s konopím a Super Kokos chia

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spojení kokosového oleje s konopným vás překvapí svými pozitivními účinky na suchou a citlivou pokožku. Konopný olej je šampión v péči o podrážděnou, poškozenou a citlivou pokožku. Tato kombinace vaši pokožku zklidní a zmírní její podráždění. Také tlumí defekty kůže, jako je akné, ekzémy či nepříjemné alergické reakce. Chia semínka zná každý, komu není lhostejný jeho životní styl. Malá semínka s vysokým obsahem zdravých tuků, minerálních látek a vitamínů, která jsou navíc přeborníkem na hydrataci. Olej z chia semínek v kombinaci s kokosovým olejem tvoří exkluzivní přírodní masku pro vaše vlasy, které budou díky zábalům ze Super Kokosu s chia měkčí a lesklejší než kdy dříve.

Super Kokos s aloe a Super Kokos s rakytníkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aloe vera je nejčastěji vyhledáváno jako skvělý prostředek pro zklidnění pokožky. Mnoho lidí ale neví, že je také skvělou zbraní proti tmavým kruhům pod očima. Spojení kokosového oleje a aloe vera vám tak nabízí hned několik důvodů, proč vybrat právě tuto kombinaci. Ocení ji také všechny ženy, které trápí strie a které tak chtějí dát své pokožce to nejlepší. Rakytník řešetlákový je jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů a minerálů. Zpomaluje procesy stárnutí pokožky a v kombinaci s kokosovým olejem se stane nenahraditelným pro vaši pružnou a vitální pleť. Super Kokos s rakytníkem pomáhá regenerovat i zklidňovat podrážděnou kůži.

Super Kokos jako kosmetika - Super péče o vaši pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kokosový olej je široce využíván ke kosmetickým účelům, jak k péči o pokožku, tak i v péči o vlasy, nehty, zuby a dutinu ústní. Zvlhčuje a zvláčňuje kůži. Pomáhá bojovat s povrchovými nerovnostmi, akné, striemi, svěděním, povadlou kůží, otoky rtů, kruhy pod očima, vráskami. Chrání vlasy a vlasové proteiny. Používá se takto ve formě vlasových zábalů, které mohou mít překvapivé účinky, jako je zlepšení lesku, poddajnosti a celkového vzhledu vlasů. Bělí zuby, pomáhá udržovat zdraví v dutině ústní, odstraňuje zápach z úst. Lze jej používat namísto zubní pasty nebo při péči o chrup zubní pastu střídat s čištěním zubů kokosovým olejem.

Super Kokos v kuchyni - Skvělá přísada na vaření

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kokosový olej je tzv. zdravý tuk, který zjemňuje chuť smažených potravin, jedná se o přírodní antibiotikum a obsahuje kyselinu laurovou, která přispívá k tvorbě “hodného” cholesterolu. Avokádo je nenahraditelné díky obsahu mnoha nenasycených mastných kyselin. Udržuje v kondici močové cesty. Chia zase podporuje paměť a koncentraci, tudíž je ideální třeba pro studenty. A nakonec rakytník, který podporuje imunitu, má antibakteriální účinky a jedná se o silný antioxidant a zdroj mnoha vitamínu.

Další články

Načítám