Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vlasy citlivě reagují na přísné diety, na častý stres, vyčerpání, na stravu s nedostatkem vitamínů a minerálů, na hormonální změny. Pokud za den vypadne padesát až sto vlasů, je to v pořádku. Vyšší počet by vás měl varovat a je nutné vypadávání vlasů řešit. Vlasová kosmetika pomůže krátkodobě, ale dlouhodobě problém neřeší. Pro zdravé vlasy je nejdůležitější a zásadní vnitřní výživa vlasů.

Vnitřní výživa vlasů řeší problém od základu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jsou vaše vlasy bez lesku, objemu, suché, bez života, tak prvně sáhnete po vlasové kosmetice, která představuje okamžitou pomoc pro vlasy. Toto řešení problému je krátkodobé. A ptáte se proč? Vlasová kosmetika totiž nedokáže přivést výživné látky do vlasového váčku. Je tedy nutné zajistit optimální množství potřebných výživných látek jinou cestou. Nabízí se začít s pravidelnou a pestrou stravou. Teorii o zdravém stravování známe všichni, ale ta praxe! Málokdo ji v této uspěchané době pečlivě dodržuje. Nejen naše tělo, ale i vlasy trpí.

Stejně jako vaše tělo, i vlasy potřebují komplexní výživu. Jejich kvalita pak půjde strmě nahoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro vlasy je velmi důležitý prvek křemík. Jeho nedostatek má za následek křehké, třepivé vlasy, o vypadávání vlasů ani nemluvě. Křemík obsahuje například přeslička nebo proso. Pro některé z nás další komplikace. Máme tak leda čas skočit do lékárny, ne do lesa pro přesličku. Nejdůležitějším základním kamenem vlasu je bílkovina keratin. K jeho tvorbě je potřeba aminokyselina L-cystein. Že to vypadá velmi komplikovaně? Ale není. A to jsou zmíněné pouze dvě složky nutné pro zdravé, kvalitní, pevné a neroztřepené vlasy. U vlasů platí jednoduché pravidlo: Čím je vnitřní výživa vlasů kvalitnější, tím zdravější a krásnější budou vlasy.

Bujná kštice je nyní snadno na dosah. Už není pouhou pohádkou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nelámejte si hlavu, kam pro proso či přesličku, jestli jíte dostatek toho či onoho. O komplexně vyváženou vnitřní výživu vlasů se postará doplněk stravy CLINICAL Hair-Care. Základním kamenem tohoto preparátu je KERATIN RENEWAL SYSTEM™. Je to opravdu výživný koktejl obsahující komplex širokého spektra vitamínů a minerálů a současně složky nutné pro tvorbu keratinu. Takové smoothie pro vlasy. Co je však nejdůležitější. Všechny živiny, jsou speciálním aktivátorem (nosičem) přenášeny do vlasového váčku. A to je ten trik. Výživový koktejl se dostane přesně tam, kde je ho potřeba. Jedna tobolka denně zaručí, že vlasy již nebudou vypadávat. Budou krásné, lesklé a bohaté.

Další články

Načítám