Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina populace bude mít Kateřinu Lojdovou spojenou s postavou inženýrky Gábiny Tejfarové z komediální trilogie Slunce, seno... Spíš než jako herečka se ale sympatická dáma živila jako stavební dozor na rekonstrukcích objektů. Tuto práci ale změnila.

„Tuto profesi, kterou jsem dělala dvacet let, opouštím. Mám už plné kecky ježdění dvě stě kilometrů daleko a lezení po komínech. Teď přehazuji výhybku. Dala jsem se na studium psychoterapie a otvírám si psychoterapeutickou poradnu. Říkám si, že tohle můžu dělat kdykoli,” popsala začátek nové životní etapy Kateřina na křtu knihy Patrika Hartla, se kterým ji pojí mnohaleté přátelství.

Rozhodně se nejedná o nějaký rozmar, ale promyšlený životní krok. „Mám za sebou už dva roky studia u psychoterapeutické komory. Mám nad sebou supervizory, tohle beru solidně a zodpovědně,” říká Kateřina a jedním dechem dodává: „Na druhou stranu mám něco odžito, mám za sebou zkušenosti v herectví, proto lidem věřím jejich problémy a jsem schopna s nimi pracovat a pomáhat jim, aby se cítili líp.”

Kateřina Lojdová, která je manželkou Michela Fleischmanna, už v nové profesi aktivně funguje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám