Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) v poslední době své účty na sociáních sítích plní fotkami svých vnad. Tu pózuje v podprsence s knihou, tu zase v pidi tílečku u snídaně. Co to má znamenat? Že by vábila nové muže nebo snad známost už našla?

"S kým jsem nebo nejsem, nebudu potvrzovat už nikdy. Dřívější vztahy mě poučily. Je to taky jeden z důvodů, proč se vedle mě ofiko nikdo neobjevil už čtyři roky. Úzkostlivě si to hlídám. Přišla jsem na to, že soukromí může být opravdu soukromé. Bez zamilovaných fotek na sociální síti. Nepotřebuju předvádět, s kým právě chodím. A jak přitom vypadáme. Láska je pro mě po mnoha přešlapech věcí svatou, kterou si chráním a hýčkám," řekla Super.cz Kateřina.

V posledních letech se o sebe prý hodně stará, pracuje na postavě i své pleti, tak proč to neukázat. "Nemyslím si, že mít dítě znamená na sebe začít kašlat. U mě to bylo přesně naopak. Než se mi narodila Claudina, bylo mi dost jedno, co mám na sobě, jak se líčím i kolik vážím. Na zdravý životní styl dbám docela přísně posledních šest let. Chodím denně běhat a život mě teď baví mnohem víc," řekla Super.cz Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám