Hlavní obsah
Článek

Pouhý rok poté, co se Gábina Partyšová (45) seznámila s Danielem Farnbauerem, se nečekaně konala veselka. Je tedy pravda, že populární moderátorka a movitý podnikatel přeskočili několik fází vývoje vztahu. Není proto divu, že jednotlivé změny vývoje pociťuje Gábina až nyní, kdy s manželem slaví první výročí svatby.

„Je pravda, že každý půlrok je jiný. Zamilování u nás pořád je, pořád je to krásný a růžový. Já si myslím, že takové to může být dalších deset let,” říká Gábina a jedním dechem dodává: „Vždycky říkám, že když se jeden přestane snažit, tak se to celé zbortí. Vzhledem k tomu, že oba máme jedno manželství za sebou, tak si vážíme věcí, kterých jsme si nevážili v předchozích vztazích.”

Jaký je tedy Gábinin recept na idylický vztah? „Já si myslím, že je důležitý být spolu. Pak si myslím, že je to hodně o odpuštění, protože děláme chyby a měli bychom si odpouštět. Samozřejmě společná energie je hrozně důležitá,” říká moderátorka. A co je největší zhoubou vztahu? „Nejsem pro, aby lidi spolu byli ve chvíli, kdy láska přeroste v nenávist. Bývá to tak asi proto, že jsou ti dva na sebe zvyklí, že to tak má být, že mají spolu děti. Já si myslím, že by se za vztah mělo bojovat, i když ve vztahu přijde hromobití,” říká moderátorka na narozeninové oslavě svého oblíbeného salonu krásy.

Mezi řádky se dalo číst, že i na nebi manželů Farnbauerových se občas objeví bouřkový mrak, ale po něm se naštěstí vždy ukáže modrá obloha. „Jsem ráda, že to tak nějak zvládáme, milujeme se, občas se pohádáme. Hlavně si ty věci musíme říkat, protože když já v sobě něco držím, tak jsem pak na zabití,” říká Gábina Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám