Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zlata Adamovská (65) jen kvete. Jako padesátnice rozhodně nevypadá. Jak to dělá, ale odmítá prozradit. "Žádné recepty nedávám. Každý si musí poradit sám. Já si taky poradila," řekla  půvabná herečka, kterou Super.cz zastihl na vinici v pražské botanické zahradě. Samozřejmě ve společnosti kolegy Petra Štěpánka, s nímž se objevuje velmi často.

Herečka doslova září štěstím. " Jsem ráda na světě a o tom to je. Každý je osobnost a záleží na tom, jak sám se sebou nakládá. Když se někdo huntuje, tak bude zhuntovaný. Když se někdo raduje a užívá si života, tak to na něm musí být vidět," usmívá se Adamovská.

S Petrem Štěpánkem si evidentně rozumějí. Stejně jako Zlatin bývalý manžel Radek John má i Štěpánek zálibu v dobrém víně. "Víno mají rádi lidi, kteří rádi objevují nové věci. Pořád je na něm co objevovat," svěřila Adamovská u ochutnávky vín, která se pěstují přímo na svazích botanické zahrady.

Zlata si v létě dopřávala odpočinek u moře a vína ve Francii, tenhle týden ale už naskočila do práce. "Tady v Tróji na vinici jsem měla poslední volné odpoledne. Začínám zase točit Ordinaci, čekají mne dotáčky seriálu Vyprávěj a od října ještě pokračování Sanitky. K tomu máme v listopadu premiéru v divadle Ungelt. Vidím to tak, že letos zase nestihnu upéct vánoční cukroví," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám