Hlavní obsah
Článek

Bývalá mistryně světa v aerobiku Olga Šípková se už smířila s nečekaným vyřazením ze StarDance.

Společně se svým tanečním parťákem Markem Dědíkem (40) dostává od fanoušků spousty povzbudivých zpráv. Najdou se však tací, kteří si myslí, že Šípková neměla ve StarDance co dělat, protože má oproti ostatním soutěžícím výhodu (zřejmě díky pohybové průpravě a fyzické zdatnosti).

„Lidé mi psali, že nemám ve StarDance co dělat, že jsem prý skoro profík. To já ale absolutně nejsem! Ano, dobře, třicet let kultivuji své tělo, umím se postavit, zvednout ruku, otočit, vydržet na jedné noze, zpevním se, tu nohu si strčím i za ucho, ale ten tanec je opravdu něco úplně jiného,“ dušovala se na Frekvenci 1 Šípková, která je ráda, že měla díky StarDance možnost naučit se tančit.

„Strašně jsem se chtěla naučit taneční kroky, Marek byl na mě krásně přísný, učil mě to, a asi se to podařilo, protože to porota hezky ohodnotila,“ mínila Šípková, jež si vysokých známek od poroty moc cení.

„Nebudu si hrát na nějakou zbytečně skromnou. Ta hodnocení v předchozích kolech byla nádherná. Ve druhém kole jsme trhli tři desítky. Jak Marek Eben okomentoval, rekord celých řad StarDance. Byli jsme šťastní, i když já jsem to malinko shodila tím, že jsem řekla: ‚To nám to pěkně zavařili,‘ “ obávala se už dopředu Šípková. A měla pravdu. Možná právě vysoké známky od poroty diváky ukolébaly a neposílali Šípkové s Dědíkem hlasy, protože si mysleli, že mají postup v kapse.

Reklama

Další články

Načítám