Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejšílenější číslo v show Česko Slovensko má talent předvedou dva tanečníci, kteří se na pódium oblékají do naprosto úchylných kostýmů. "Když jsme začínali, nikdy jsme nevylezli před diváky střízliví," přiznali Petr Sejkora (32) a Michal Hladík (24). Otázkou je, zda se před Lucii Bílou, Jarem Slávikem a Martinem Dejdarem opravdu objevili bez jediného promile. Vystoupení, které končí částečným striptýzem, tak rozhodně nevypadalo.

Své taneční duo pánové nazvali Karel a Karel. Kluci jsou z Prahy, znají se několik let, oba začínali ve street dance tanečních skupinách. Jejich formace funguje dva roky. Oba dva se shodují, že tak šílenou šou nemohli v začátcích dělat střízliví.

"Ze začátku jsme si pomáhali alkoholem, protože jinak to nešlo," přiznali. Petr Sejkora začal tančit až v devatenácti letech jako gogo tanečník v pražských klubech. Rád vzpomíná na jednoho movitého návštěvníka: "Gogo tanečnicím dával za kalhotky peníze, nám kupoval bednu alkoholu," vyprávěl.

Michal Hladík se živí i jako model, dělal přehlídky v Tokiu, pracoval jako produkční ve filmu, ale také prodával pizzu. Petr Sejkora se živí moderováním akcí. Vystupuje i v cizině. Oba dva vystupují v několika tanečních skupinách. To, zda opravdu mají talent, mohou diváci posoudit již tuto neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám