Hlavní obsah
Článek

Spojené státy americké se už brzy dočkají nového prezidenta, případně prezidentky. Donald Trump má ve světě šoubyznysu velkou odpůrkyni, jíž kontroverzní politik dokonce posloužil jako inspirace pro halloweenský kostým.

Lena Dunham (30) rozhodně nepatří k nejkrásnějším hollywoodským hvězdám, ale o to více se angažuje v otázce ženské emancipace. Neatraktivní a plnoštíhlá herečka se nebojí prezentovat své názory, čímž si udělala nepřítele v nejvyšším politickém patře.

Podporovatelka Hillary Clinton v minulosti prohlásila, že se v případě úspěchu Trumpa odstěhuje do Kanady, na což prezidentský kandidát reagoval tradičně jízlivým způsobem „Je to béčková a absolutně nepřitažlivá herečka. Bylo by to obrovské štěstí pro celou zemi,“ prohlásil Donald o jejím záměru.

Autorka a hlavní představitelka seriálu Girls Trumpovi vrátila úder halloweenským kostýmem, jímž upozornila na jeho chlípné ego. Trump je totiž známý tím, že k ženám přistupuje jako k objektům sexuální touhy.

Lena očividně nespadá do jeho cílové skupiny a kostýmem „poddajné kočičky“ jasně vyjádřila, co si o kandidátovi na amerického prezidenta myslí. Kromě macatých stehen ukázala i bradavku a vypůjčila si Trumpovy šmátrácké ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám