Hlavní obsah
Článek

Jestli jste tohohle maníka dosud neznali, patrně o něm ještě uslyšíte. Herec Jan Hofman je jednou z hlavních hvězd nového seriálu Streamu nejen pro mladé Semestr, který se odehrává výhradně jen na obrazovkách mobilů, počítačů a tabletů (první díl k přehrání zde). Hraje věčně žádostivého mládence, který při rozhovoru s přítelkyní sleduje nahé fotky hvězd šoubyznysu, nebo na své slečně chce, aby mu ukázala ňadra, po kterých se mu stýská. Mrkněte na rozhovor s představitelem Damiána ve videu!

„Je fakt, že se hovory po internetu mám velkou zkušenost, proto jsem se tam cítil velmi přirozeně. Vím, jak probíhají,“ řekl nám na promítání pro novináře herec, který se ale dušuje, že se svou postavou jinak nemá nic společného.

„Jsme rozdílní úplně ve všem. Je to kluk, který studuje VŠE, má dost naplánovaný život. Matika, finance, ekonomie, to jsou pro mě naprosto vzdálené obory. Jiný je i v přístupu ke své holce Amálce. Tohle nejsem já. Nikdy bych během takového hovoru nekoukal na nahé cizí holky,“ tvrdí Honza, který hraje dvacátníka, ve skutečnosti je mu už třicet, což bývá pro mladé věk, který považují už za skoro důchodcovský. A přítelkyni nemá dva roky, jako Damián, ale téměř dvakrát tak dlouho.

„S Aničkou Linhartovou jsme se znali už předtím, ale tohle bylo poprvé, kdy jsme se k sobě dostali takhle blízko. Občas jsme při natáčení bojovali s termíny, které používají mladí. Oba dva takhle nemluvíme, takže nám to ani nelezlo do pusy. Řekli jsme to jiným způsobem, ale jinak jsme do scénáře opravdu zásadně nezasahovali,“ prohlásil herec, který má za sebou bohatou divadelní minulost.

A v čem se mu Semestr, jenž má potenciál stát se opravdu obrovsky populárním, nejvíc líbí? „Je to dobré hlavně díky scénáři, který byl úplně exkluzivní. Takhle dobře, opravdově a lidsky napsaný text jsem už dlouho nečetl,“ dodal seriálový Damián.

Reklama

Další články

Načítám