Hlavní obsah
Článek

Nekorunovaná mistryně převleků Heidi Klum (50) pořádala v New Yorku letos už sedmnáctý ročník své vlastní halloweenské párty, na kterou se každoročně sjede obrovské množství celebrit. Jako hostitelka si pochopitelně zakládá na dokonalosti svých kostýmů, a tak už jsme ji mohli vidět jako Betty Boop, Kleopatru, Jessicu Rabbit, stařenku, opici, Evino jablko z ráje, motýla, tělo stažené z kůže nebo hinduistickou bohyni Kálí. Ani tentokrát nezklamala a místo bláznivého převleku vyrazila sama za sebe, zato rovnou s pěti svými kopiemi. Nakolik zdařilými už necháme na posouzení každého z vás...

Všechny dámy byly na chlup stejně nalíčené, učesané a pochopitelně i oblečené. Celá tato legrace ale vyšla Klum zřejmě na slušný balík. Jen béžové kozačky nad kolena značky Balmain stojí 1649 liber za pár, což v přepočtu vychází na 297 tisíc korun za všechny.

Pokud se vám zdá, že modelčiny napodobitelky vypadají nějak nepřirozeně, nešálí vás zrak. Slečny měly totiž na obličeji speciální masku, která měla zajistit, že budou původem německé topmodelce ještě podobnější. Nakonec byly ale spíš podobné sobě navzájem než samotné Heidi. Každopádně bývalý andílek Victoria’s Secret se opět postaral o pozdvižení a o nejfotografovanější stylizaci celého večera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám