Hlavní obsah
Článek

V jejich domácnosti se ctí spíš oslava Dušiček než původně anglosaský svátek Halloween, když ale dostala Martina Šmuková pozvání na oslavu zmíněného svátku v pražské botanické zahradě, tak nechtěla svým synům zábavu s dětmi odepřít.

„My tedy slavíme, nebo spíše z významných dnů preferujeme Dušičky, ovšem jak jsem zjistila, Max i Sam jsou z Halloweenu nadšeni, makají na tvorbě strašáků na plno, dlabou, až se z nich kouří, takže připojíme zřejmě tenhle den mezi naše oblíbené,“ uvedla jedna z nejúspěšnějších modelek devadesátých let Martina Šmuková.

Jak si můžete z fotek všimnout, tak oba synové úspěšné modelky a prezidentky nadačního fondu Pink Bubble se podobají jako vejce vejci. Jen je dělí tři roky.

Stejně jako Šmukovi se podobně aktivně s dlabáním dýní vypořádaly další známé osobnosti a jejich ratolesti, třeba Vlasta Korec se synkem Vlastíkem, Linda Finková a její Matyáš, Karla Mráčková s dcerou Karlou, Štěpánka Duchková s dvojčaty a všichni ostatní známí i neznámí účastníci lehce strašidelného večera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám