Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odpolední pořad MiniDuel na TV Prima sice skončil, ale vrací se v nové podobě. Ta se na obrazovkách objeví příští týden ve změněný čas, nikoli v rámci odpoledních, ale poledních zpráv. Jen moderátorek ubude.

Původně se na krátkých rozhovorech střídaly tři moderátorky - Lucie Šilhánová, Veronika Farářová a Lenka Špillarová. Nyní je bude mít na starosti pouze poslední jmenovaná, která byla známá především jako reportérka primáckého pořadu TopStar.

„Jsem vděčná za tuto příležitost. MiniDuel na Primě jsem moderovala již předtím a jsem ráda, že v tom mohu pokračovat. Dál ale budu samozřejmě natáčet reportáže pro TopStar, TopStar magazín, na tom se nic nemění," svěřila se nám Lenka.

A jak se moderátorka udržuje ve formě? „Zařadila jsem více pohybu, začala jsem víc cvičit, snažím se jíst zdravě, co si budeme říkat, kamera vždy nějaké to kilo přidá,“ směje se Lenka.

Rozhovory Lenky Špillarové s různými osobnostmi z oblasti kultury, politiky i veřejného života můžete sledovat každý všední den po poledni na Primě.

Reklama

Další články

Načítám