Hlavní obsah
Článek

Jak nejlépe trávit čekání na Vánoce? Přece v teplých a hebkých peřinách s čajem v ruce! A když ne v posteli, tak alespoň po horké koupeli. Tak směle do toho - společnost vám bude dělat hebké bambusové vlákno – nechte se hýčkat!

Bambusové vlákno: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí oproti jiným materiálům až 3x vyšší savost tělesné vlhkosti. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A jako bonus se dobře žehlí! Podívejte se na motivy a designy, ve kterých lze toto povlečení pořídit – nikde jich nenajdete víc a za lepší cenu než na Bonatex.cz. A nezapomeňte – Vánoce jsou za rohem!

Tak hebké! A jak skvěle sají!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě bambusového povlečení pořídíte z bambusového vlákna také měkké a heboučké ručníky a osušky. Syté barvy a ozdobné výšivky zkrášlí vaši koupelnu a po každé koupeli pohladí vaši pokožku. Díky unikátním bambusovým vláknům mají ručníky a osušky antibakteriální, protiplísňové a antistatické vlastnosti. Navíc vás uchvátí výjimečnou savostí – sají až třikrát lépe než bavlna!

Přepych a elegance: Nechte se zlákat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile svou postel obléknete do jemného hávu povlečení Erra, ložnice získá zcela nový vzhled. Unikátní vzor v zemitých odstínech, sametový vzhled a na dotek hebký a měkký materiál – to jsou vlastnosti, které si zamiluje každý, kdo umí ocenit nadčasový přepych. Bambusové vlákno vás zahalí do své hebkosti a vy už z peřin nebudete chtít nikdy vylézt.

Nadčasová dvojice do každé koupelny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už koupelnové hýčkání chcete zpříjemnit sobě nebo třeba svým blízkým, dvojice ručníku a osušky Solange v elegantním designu se stane nepostradatelnou dvojicí pro vaši koupelnu. Jsou hebké, dokonale sají a potěší vás antistatickými a protiplísňovými vlastnostmi. Lem s ornamentálním motivem dodá vaší koupelně okouzlující nádech.

Jako v zámecké komnatě…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…se budete cítit, když svou postel převléknete do kabátku z tohoto něžného povlečení. Béžovo-bílá kombinace bude vypadat skvěle v jakémkoliv prostoru a vždy do něj vnese příjemnou atmosféru. Jemný potisk působí elegantně a můžete ho směle kombinovat. Nechte se hýčkat jemným bambusovým vláknem!

Další články

Načítám