Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dárek má především dělat radost. U dětí toto platí dvojnásob. Jistě, autíčko na ovládání nebo panenka udělá větší radost než pár bot a svetr. Podívejte se s námi na tradiční hračky, které pamatuje i velká většina dospělých, i na zcela nové produkty, které jsou navrhovány a vyráběny nejmodernějšími technologiemi.

Retro hitem Vánoc ale zcela jistě bude houpací kohout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tradiční hračky z našich mladých let se opět prosazují na trhu. Kvalitní zpracování, přírodní materiály a občas i retro vzhled v novém hávu prostě mají velkou skupinu fanoušků. Pořídit můžete nepřeberné množství různých výrobků. Od stolků pro děti, stavebnic, kostiček či houpadel až po dětské tabule…

Náš tip - Chodící zombie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ovšem máme zde také moderní hračky, které mají spousty ovládacích prvků a možností hraní. Jsou například částečně nebo plně kompatibilní s chytrými telefony. Používají moderní materiály, barvy a jsou podpořeny širokým množstvím různých doplňků. Můžete tedy prodloužit životnost hračky a zažít spousty zábavy se svými dětmi. Vybrat můžete chodící postavy, plyšové hračky, které se budou chovat dle toho, jak se k nim chováte vy, nebo například virtuální realitu. S tou můžete například prozkoumat různá místa naší Země i vesmíru.

Hit Vánoc pro společné zimní večery - Pravda, nebo lež

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete obdarovat například celou rodinu, sáhněte po společenských hrách nebo po puzzle, zde platí výše zmíněné. Naleznete zde jak moderní, tak klasické trendy. Navíc společné chvíle s rodinou a přáteli jsou tím nejlepším dárkem.

Luxusní dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli jste si stále nevybrali a patříte k milujícím rodičům, kteří chtějí, aby jejich dítě vyniklo mezi ostatními něčím výjimečným, máme pro vás opravdu velmi dobrý nápad. Co takhle auto nebo motorku, která vypadá stejně jako originál a dítě ho může řídit (řadicí páka, plynový pedál, volant, blinkry), nebo ho ovládáte vy dálkovým ovladačem. Něco takového určitě z vašich dětských let neznáte! Např. Audi Q7, Ford Ranger, Jeep aj.

Další články

Načítám