Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také to chcete mít do Vánoc doma hezčí? Tak nezmeškejte super šanci - objednejte si v e-shopu MT nábytek během dneška nové vybavení domácnosti a ušetříte až 73 % z obvyklých cen. Na výběr mají na 9 500 modelů nábytku do každé místnosti i koutu vašeho bytu a všechno vám rychle a spolehlivě dovezou až domů. Vsaďte na jistotu nejvýhodnějšího nákupu u jedničky na českém internetu - dnes do půlnoci!

Poloviční sleva! Nenechte si ujít parádní sedací soupravu za senzační cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr ze 2 rozměrů a 12 kombinací barev, snadné rozložení na prostornou postel, objemný úložný prostor, kvalitní čalounění. To jsou důvody, pro které má rohovou sedačku Viviana z nabídky MT nábytek v oblibě čím dál víc zákazníků. Přidejte si k tomu dnešní poloviční (!) akční slevu a není co řešit - takové posezení do obýváku jen tak neseženete. Palec nahoru. Dříve za 16 178 Kč.

“Jsme velice spokojení, doporučujeme,” říká Jaroslava o nové posteli. Potěší i vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Jaroslava a spousta dalších spokojených lidí už spí lépe díky čalouněné posteli Justina. Pochvalují si, že je pěkně vysoká, dobře se z ní vstává a má hodně místa v úložném prostoru. My jen dodáme, že stejně jako Jarka si i vy vyberete ze 2 velikostí manželského dvoulůžka a v jeho ceně dostanete pro ještě větší pohodlí i polohovatelné rošty. Mimořádně výhodný nákup! Dříve za 12 644 Kč.

Připravte se na Vánoce včas. Povečeřte s rodinou u jídelního setu za extra nízkou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si sváteční rodinné setkání u štědrovečerní tabule ještě více díky oblíbenému jídelnímu setu Ruben. Bytelnou konstrukci nábytku z masivu buku doplňuje odolná rozkládací deska z lamina, kterou snadno zbavíte všech nečistot. Díky výběru moření a bohaté nabídce barev i vzorů čalounění z látky nebo ekokůže sestava skvěle zapadne i do vaší jídelny. Super volba. Dříve za 15 437 Kč.

Zapůsobte na návštěvy už v předsíni. Praktickým nábytkem uděláte skvělý první dojem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechno potřebné při odchodu i příchodu domů budete mít vždycky po ruce s předsíňovou stěnou Marta. Potěší vás moderní povrchová úprava se snadným čištěním a údržbou, stejně jako praktické úložné prostory, věšáky i vyšší zrcadlo. Podle potřeby si vyberte pravé nebo levé provedení stěny i barvu přírodního dekoru a udržte si pořádek v předsíni jednou pro vždycky. Dříve za 4 066 Kč.

Ulovte si slevu až 73 % - velký podzimní hon na nízké ceny nábytku končí přesně o půlnoci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prásk! Prásk! Ceny nábytku jedna za druhou padají k zemi. Zamiřte i vy a trefte si z 9 a půl tisíce modelů u MT nábytek přesně takový, po jakém toužíte. Všechny úlovky vám včas doručí, kam si řeknete, dají vám je i na výhodné splátky, a když nebudete se svou trofejí spokojení, můžete ji vrátit až do 45 dnů zpět. Tak na nic nečekejte a vyleštěte mířidla. Velký podzimní hon na nízké ceny nábytku se slevami až 73 % končí dnes ve 24:00!

Další články

Načítám