Hlavní obsah
Článek

Nejsledovanější přehlídkou roku bude i letos módní show Victoria’s Secret, která každoročně nabídne to nejlepší ze spodního prádla, plavek, bohatě zdobených andělských křídel a v neposlední řadě pochopitelně i modelek. Vrcholem bude opět takzvaná Fantasy Bra, kterou tentokrát bude mít tu čest předvést pětadvacetiletá americká modelka Jasmine Tookes, která se stala andílkem teprve loni.

O design tohoto luxusního kousku v hodnotě tří miliónů dolarů (74 miliónů korun) se postaral šperkař Eddie Borgo ve spolupráci s libanonským klenotnictvím AW Mouzannar. Podprsenka je poseta devíti tisíci drahými kameny, především diamanty a smaragdy, a nechybí ani 18karátkové zlato. Práce na unikátním kousku údajně zabraly celkem 700 hodin a výsledné dílo má více než 450 karátů.

Tookes poprvé představila svou Fantasy Bra minulý týden v New Yorku, tam ovšem pouze na figuríně, o poznání atraktivnější pohled je na prádélko přímo na jejím těle. Je vidět, že vedení značky s letošní volbou modelky rozhodně nešláplo vedle...

Reklama

Další články

Načítám