Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitel rekordního počtu olympijských medailí (celkem 28, z toho 23 zlatých) plavec Michael Phelps (31) je v chomoutu. Po sedmi letech vztahu se oženil se stejně starou bývalou Miss Kalifornie Nicole Johnson, která mu letos v květnu porodila prvního potomka - syna Boomera Roberta Phelpse.

Oficiálně se podle dostupných informací vzali již měsíc po porodu, a to 13. června v Paradise Valley v Arizoně, ale romantický obřad a následná recepce za přítomnosti rodiny a přátel se odehrály až tuto sobotu v mexickém letovisku Cabo.

Nevěsta, která získala titul Miss Kalifornie v roce 2009, o víkendu oblékla kouzelné úzké šaty s rozparkem, vyšívané korálky z dílny Julie Vino, a ženich prošel svatební uličkou v béžovém obleku s bílou košilí, doplněnou o modrou kravatu a hnědé boty s opaskem.

Mezi hosty nechyběli například kolegové plavci Ryan Lochte, Allison Schmidt nebo Natalie Coughlin či hvězda NFL Ray Lewis. Phelps sám sdílel o den později fotografie na svém Instagramu. Proč se ale s manželkou rozhodli utajit červnový vstup do manželství, neobjasnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám